STUDIO VENEZIA

The project STUK is featured in the film Actual Size Real Time #1 Partial Views by film makers Julie Pfleiderer and Miriam Rohde. We are proud to be part of this project, presented in Venice during the month of September

STUDIO VENEZIA

The project STUK is featured in the film Actual Size Real Time #1 Partial Views by film makers Julie Pfleiderer and Miriam Rohde. We are proud to be part of this project, presented in Venice during the month of September

WINTER – Gent, BE

Upgrading of a unifamiliar habitat with a new rooftop terrace and shower room (design 2013 – 2015 completed) The clients asked to upgrade the energy-efficiency of their house and to envision a rooftop terrace on the second floor (on top

WINTER – Gent, BE

Upgrading of a unifamiliar habitat with a new rooftop terrace and shower room (design 2013 – 2015 completed) The clients asked to upgrade the energy-efficiency of their house and to envision a rooftop terrace on the second floor (on top

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

STUK – Gent, BE

Reconversion of an apartment block (1940) with 4 apartments and storage into 6 habitats with communal garden (2010-2014) Communal housing project with architect’s own habitat, a 90 m2 apartment. The original lay-out was completely rearranged: living quarters were relocated to

STUK – Gent, BE

Reconversion of an apartment block (1940) with 4 apartments and storage into 6 habitats with communal garden (2010-2014) Communal housing project with architect’s own habitat, a 90 m2 apartment. The original lay-out was completely rearranged: living quarters were relocated to

ZILVER – Rijmenam, BE

Rearrangement with extension of a unifamiliar habitat (design 2007 – completed 2009) An old farmhouse in a wooded area close to the meandering Dijle river. The clients wanted to add a wintergarden and needed a covered parking space. I chose

ZILVER – Rijmenam, BE

Rearrangement with extension of a unifamiliar habitat (design 2007 – completed 2009) An old farmhouse in a wooded area close to the meandering Dijle river. The clients wanted to add a wintergarden and needed a covered parking space. I chose

KLEI – Oosterzele, BE

Unifamiliar habitat (design in collaboration with Bruno Heuleu 2008 – 2011 completed) This new habitat functions on the ground floor and has a towering room that relates to tall poplar trees growing across the road. A square floor plan with

KLEI – Oosterzele, BE

Unifamiliar habitat (design in collaboration with Bruno Heuleu 2008 – 2011 completed) This new habitat functions on the ground floor and has a towering room that relates to tall poplar trees growing across the road. A square floor plan with