Category Archives: Filip Van de Voorde – UTIL

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

ZILVER – Rijmenam, BE

Rearrangement with extension of a unifamiliar habitat (design 2007 – completed 2009) An old farmhouse in a wooded area close to the meandering Dijle river. The clients wanted to add a wintergarden and needed a covered parking space. I chose

ZILVER – Rijmenam, BE

Rearrangement with extension of a unifamiliar habitat (design 2007 – completed 2009) An old farmhouse in a wooded area close to the meandering Dijle river. The clients wanted to add a wintergarden and needed a covered parking space. I chose