Category Archives: Crispijn Van Sas

STUK – Gent, BE

  Reconversion of an apartment block (1940) with 4 apartments and storage into 6 habitats with communal garden (2010-2014) Communal housing project with architect’s own habitat, a 90 m2 apartment. The original lay-out was completely rearranged: living quarters were relocated

STUK – Gent, BE

  Reconversion of an apartment block (1940) with 4 apartments and storage into 6 habitats with communal garden (2010-2014) Communal housing project with architect’s own habitat, a 90 m2 apartment. The original lay-out was completely rearranged: living quarters were relocated

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof