Category Archives: Sam De Vocht

STUDIO VENEZIA

Project STUK is featured in the film Actual Size Real Time #1 Partial Views created by film makers Julie Pfleiderer and Miriam Rohde. The film will premiere in Ghent-Belgium at the event of 019-Museum of Moving Practice  on 1 September

STUDIO VENEZIA

Project STUK is featured in the film Actual Size Real Time #1 Partial Views created by film makers Julie Pfleiderer and Miriam Rohde. The film will premiere in Ghent-Belgium at the event of 019-Museum of Moving Practice  on 1 September

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

BELFORT – Gent, BE

Reconversion of a bel-etage townhouse in central Ghent into three habitats (design icw Mathias Vandenbulcke) 2009 – 2015 ENG: An extension in wood-construction has been added at the back of the plot, replacing the precarious, stone extension. The pitched roof

ZILVER – Rijmenam, BE

Rearrangement with extension of a unifamiliar habitat (design 2007 – completed 2009) An old farmhouse in a wooded area close to the meandering Dijle river. The clients wanted to add a wintergarden and needed a covered parking space. I chose

ZILVER – Rijmenam, BE

Rearrangement with extension of a unifamiliar habitat (design 2007 – completed 2009) An old farmhouse in a wooded area close to the meandering Dijle river. The clients wanted to add a wintergarden and needed a covered parking space. I chose

MEES – Grasheide, BE

Reconversion of former stables into semi-detached house (design in collaboration with Wim Menten 2007 – completed 2012)        

MEES – Grasheide, BE

Reconversion of former stables into semi-detached house (design in collaboration with Wim Menten 2007 – completed 2012)        

KLEI – Oosterzele, BE

Unifamiliar habitat (design in collaboration with Bruno Heuleu 2008 – 2011 completed) This new habitat functions on the ground floor and has a towering room that relates to tall poplar trees growing across the road. A square floor plan with

KLEI – Oosterzele, BE

Unifamiliar habitat (design in collaboration with Bruno Heuleu 2008 – 2011 completed) This new habitat functions on the ground floor and has a towering room that relates to tall poplar trees growing across the road. A square floor plan with

SCHRIEK – Putte, BE

Re-envisioning view from living room onto landscape (design Sam De Vocht 2008 – realisation 2009) Three willow trees on the horizon – three partitions in the sliding window. The partition is also referencing the other existing opening windows.    

SCHRIEK – Putte, BE

Re-envisioning view from living room onto landscape (design Sam De Vocht 2008 – realisation 2009) Three willow trees on the horizon – three partitions in the sliding window. The partition is also referencing the other existing opening windows.